Ik huppel naar je lach

Een tijdje terug zag ik op Twitter iemand klagen over de website van een auteur. Iets in de trant van ‘ik zocht info over een schrijver/boek maar de website was een jaar geleden voor het laatst bijgewerkt #fail’. Dat had zomaar op mijn website kunnen slaan, want ik blijk bloggen niet zo leuk te vinden als ik dacht en op de zeldzame momenten dat ik wel iets wil schrijven, begin ik eraan, raak afgeleid en vergeet wat ik aan het doen was (jeej add). Maar nu is er boekennieuws en dat wil ik uiteraard graag met de wereld delen (en ik ben mijn kasten aan het opruimen, dus eigenlijk is het bloggen nu gewoon uitstelgedrag).

Anyway, er komt dus een nieuw boek. Het heet ‘Ik huppel naar je lach’ en het is een boek vol miniverhalen en gedichtjes. Doelgroep: iedereen van 6 tot 106 (ongeveer). Het komt op 7 november 2018 uit bij Van Goor (Unieboek | Het Spectrum) en het is prachtig geïllustreerd door de onvolprezen Iris Boter. Ik ben natuurlijk een beetje bevooroordeeld, maar de tekst en de illustraties vullen elkaar prachtig aan en het wordt gewoon EEN HEEL GAAF BOEK. Om mijn woorden kracht bij te zetten, zijn hier een paar voorbeelden:

Altijd als ik iets over boeken schrijf, krijg ik de vraag waar mensen ze kunnen kopen. Nou, in de boekwinkel natuurlijk! En ook bij Bol, maar liever in de boekwinkel. Het boek gaat ook nog eens maar 12,99 kosten, dus dat is met 40 gedichten en evenzoveel illustraties nogal waar voor je geld (behalve als je het stom blijkt te vinden, maar daar gaan we voor het gemak maar even niet vanuit).

Er is trouwens nog meer boekennieuws, want er komt nog een boek uit. Dit keer niet door mij, maar óver mij (en vooruit, nog over heel veel andere mensen ook). Ik ben namelijk geïnterviewd voor een boek over mensen met een diagnose uit de DSM. In dat boek kun je mijn verhaal over ADD lezen, maar ook de verhalen van mensen met bijvoorbeeld het syndroom van Gilles de la Tourette (hoi Laura!), autisme en nog veel meer. Ik weet niet precies wanneer het uitkomt, maar als je interesse hebt in mensen met stoornissen (of hoe je het ook wilt noemen, daar zijn de meningen heel erg over verdeeld), dan moet je me blijven volgen, want als het er is, ga ik dat vermoedelijk wel aan iedereen vertellen.

Dit was mijn spreekbeurt over mijn toekomstige boeken en hier is nog een plaatje uit ‘Ik huppel naar je lach’:

20 met tekst.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s